Amylopektin

Druh škrobu; skládá se z mnoha rozvětvených polysacharidů glukózy. Amylopektinové molekuly jsou větší a více otevřené než amylózové, tím se škrob lépe tráví a má vyšší GI než škroby, které tvoří amyláza. Většinu škrobů tvoří ze 70-80 % amylopektin a z 20-30 % amylóza.

Krabičkové diety

ABC již vyzkoušeli:
Získejte přehled o slevách a akcích pořádaných ABC dietou:
E-mail:
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.
Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 733
178
645
CZ EN DE
Přihlášení do klientské sekce
Přihlášení do klientské sekce
Připomenutí hesla
Lákavé snídaně, svačiny, obědy i večeře Perfektní chuť, kvalitní a svěží suroviny Pobočky máme v 29 městech České republiky