Je jeden z důležitých momentů výroby. Na to jak bude jídlo zabalené, myslíme již při tvorbě receptu. Záleží na tom jak oddělit zálivku od salátu nebo jak budou krabičky v tašce poskládány, aby se při transportu nezhroutily.
- Jídla jsou balena do jednorázových plastových krabiček o různých velikostech. Prostory krabiček jsou rozděleny na 2-3 komory. Snažíme se, aby se chutě během transportu nemísily. Proto co nejvíce potravin rozdělujeme, aby si zachovali svoji přirozenou chuť i další den.
- Tyto krabičky jsou následně uzavřeny pomocí speciálního stroje pod vysokou teplotou a zavařeny tenkou fólií, která jde jednoduše z krabičky sundat.
- Následně je každá krabička označena nálepkou, zda se jedná o snídani, svačinu, oběd … K tomu je připojen orientační čas konzumace, takže snadno poznáte, kdy máte krabičku jíst.
- Zabalené krabičky putují do papírové tašky označené Vašim jménem a kontaktem. Poskládají se podle předem připraveného plánu, tak aby nedošlo k jejich poničení během převozu.
- Do tašky přidáme jídelní lístek s informacemi, co v které krabičce je. Každý pokrm je doplněn nutričními informacemi a logem mikrovlnné trouby, aby bylo zcela jasné, která krabička se ohřívá a která nikoli.
Nezbývá než jen popřát dobrou chuť...